Pizza!

Några reflekteringar:

Åt min första pizza på flera månader idag. Jag blev inte besviken. M-mm!

För tillfället jobbar jag min fjärde natt i rad (av fem).

Jag har börjat räkna ner dagarna tills jag åker till Jessica på fredag. Det bästa med allt är att jag slipper försöka hitta till Säve själv eftersom min pensionär till morfar kommer skjutsa mig. Yaay!

Jag har fortfarande inte berättat för pappa att jag har tatuerat mig.  Han kommer strypa mig!

Stieg Larsson var fan inte dålig

Jag släppte bomben om att jag flyttar vid årsskiftet för min mamma idag. Hon tog det ganska bra; "Är det dyrt med tågbiljetter från Lund och hem?"

Fleet Foxes. Så jävla härliga!

Jag måste klippa mina naglar

Valde efter stor eftertanke bort en Kihl-kryssning med Floby IF's dam- och herrlag. Kände att ytterligare en krunegårdkonsert lät roligare. Eller varför inte ett besök i Linköping?...

Kalebassfrön är inte lätt att få tag på. Trots detta kommer jag snart få några i min brevlåda!

Sov gott mina friends.

KJ!

Du läser!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt vakanta bloggande. Jag kan bara skylla på att jag har jobbat. Och om ni undrar varför detta inlägget är från 07.någonting på morgonen är det för att jag...jobbar.

Om en vecka har jag tagit flyget alldeles ensam till London och Jessica!  Jessica! Den tösen kommer ta slut på alla mina kramreserver. Fast det är hon värd.

Om tre veckor kommer jag ha besökt Andreas och Lisa i Lund, Mackan i Lund, varit på Markus i Helsingborg och vara på väg till Göteborg för att se Art i Lisebergshallen.
Det är tur att man har saker att se fram emot.

Ikväll är det fest hos Amanda och Regina. Jag jobbar. Fast jag ska gå ändå. Dom är ju helt underbara.

Längtar tills min nästa lön. Bara en månad kvar.
Jag kommer aldrig klara mig som fattig student.
Har något tips på vad man kan läsa, förresten?

Tack Tora för myskvällen. Även om Mingus är rövigt sega med att få ut maten kompenserades allting med Simon & Garfunkel, concert in Central Park.
What a night!

AmandaochErikfest!

Orkar inte skriva massor, men jag hade jättekul i lördags på Eriks och Amandas inflyttningsfest. Tack alla som var där!
Bilder!


Hare bra alla pajsare, vi hörs!

90 timmar

På 8 dagar har jag jobbat.

Ikväll är det party! Jag är laddad som få!

Jag är verkligen korkad ibland

Idag har jag som vanligt inte sovit. Eller jo, jag sov en stund, en liten längre stund än vad jag hade tänkt och sen när jag väl vaknade hade jag inte lång stund på mig att laga mat och göra mig iordning för personalmötet. Väl på mötet var jag seg som den värsta gnun(gnuen?) och sov i hemlighet mellan punkterna. När mötet var slut (eller det trodde vi iaf)kom Asp's pappa och ville sälja hälsopreparat till oss. Så då var man fast i ytterligare 1,5 timmar. Det värsta av allt var att jag gick på det han pratade om. Det hela slutade med att jag köpte kostsubstitut för 800 spänn. Det är farligt att ha fast inkomst.
Det är okej att fälla dräpande kommentarer nu...


Fest på lördag. Tänkte få med mig Malin och handla imorn så jag kan få lite hjälp med min kvinnlighet. Är fan kass på det on my own.
Ha det!

Lund!

Nu är det spikat! Jag ska till Lund den 15 oktober för att hälsa på Andreas, Lisa, Judit och Sigrid! Mina favvo-nästan-släktingar! Mitt egentliga skäl är att se Markus Krunegård i Helsingborg den 17e. Det kommer bli bäst!

Idag jobbade jag på dagis, småbarnsavdelningen ålder 1-3. Guuu vad söta dom är. Jag ville ha allihop!

Fest på lördag, hos Erik och Amanda blir det förmodligen. Behöver en riktig fylla så jag kan glömma de 63 timmarna jag kommer ha jobbat denna veckan. Praktfylla deluxxx!

Idag känner jag att jag måste nämna några av världens genier: Amos Lee, Magnus Tingsek,Jack Johnson, Ane Brun, Markus Krunegård, Annika Norlin, Priscilla Ahn, Lykke Li.
Paul Simon och Art Garfunkel Är givetvis alltid självskrivna på Första plats. Och på min arm...

Ci vediamo!

Känslor

Få är gladare än mig för tillfället. Jag vet inte varför, jag har nämligen varit vaken i över ett dygn eftersom jag först jobbade natt  och sedan åkte direkt till mitt andra jobb. Så trött som jag är nu är inte mänskligt att vara. Men! Jag är lycklig som sagt. Jag är så lycklig att mina kinder rosar sig. Så lycklig att jag inte kan låta bli att vara trevlig mot alla jag träffar. Så lycklig att det inte gör något att katten hänger i enbart klorna genom mina byxor och rakt in i mitt lår.
Jag vet inte varför. Fast det måste jag inte göra heller. Bara jag får behålla känslan.

Hit me baby, one more time

Hahaha.. Igår var det fest för Anna och Frej i skövde. Det hela började med att jag efter 11 timmars nattligt arbete sov...en halvtimme, sen åkte jag för att hämta Maja och Frej. Vi kom iväg utan smärre komplikationer och fixade det som skulle fixas skall. Temat för festen var maskerad och jag hade oseriöst letat fram en gammal pepparkaksdräkt (mammas=för stor). Vi Donkade, lockade hår, fyllde på spritförråd och skrattade. Festen började och Sandra hade ungefär en timmes festtid kvar innan hon skulle åka till jobbet för ytterligare 11 timmar. Timmen gick och precis när jag skulle åka hem ställer sig Frej och Maja vid Singstar:en och väljer just Britney med Hit me baby one more time! Jag  dog. Uppifrån Annas lägenhet hörde jag vartenda ord...Maja, du är bäst.

Tatueringen har börjat anta sin slutgiltiga form. Snart så!
Idag fyller Evelina år, Grattis gumman!
Kraaaamar

Jag vågade!



You've gotta love it!
...men fan vad ont det gjorde...

State of love and trust

...as I busted down the pretext.
Hade Pearl Jam-afton igår. Är fortfarande inspirerad. Så Fruktansvärt Bra!

Jag fick världens infall idag och drog ner till Gurka för att höra om han hade tid att tatuera mig någon gång i år. Han bokade tid på torsdag eller fredag! Jag vet inte om jag vågar. Snälla säg att jag vågar!
Men, vad fan, ibland gör man rätt och ibland gör man fel.

Blev bjuden att följa med på Kihlkryssning i november. Det låter faktiskt lockande. Ohämmat drickande och galet party en helg säger man väl inte nej till?

Nu blir det Jack Johnson och korvkok.
Boo-ya

Eufori!

Tittade på Simon & Garfunkel concert in Central Park förut och blev lycklig! Helt ofattbart att de gubbarna har den effekten på mig.
Festen i fredags var minst sagt en succé. I will say no more.
Kollar programutbud i Lund och Uppsala och Ransäter. Jag ska nog söka överallt, och bestämma mig sen.
Pappa tipsade om underhållare på Vings resorter. Han tyckte jag skulle åka till Mallorca.
Jag vill bara hemifrån...
Drömde en helt skruvad dröm inatt och när jag vaknade hade jag rivit sönder mitt örngott. Crazy!
Fest i helgen. Har plantis stängt för i år? Men bartömningen då?
Tjopp

Bli (inte) blodgivare!

Sheit!
Idag var jag iväg för att göra samhället en tjänst, tänkte jag. Jag skulle lämna blod.
Pappa har alltid gjort det och trots det faktum att min pappa är lika stentuff som Chuck Norris tänkte jag att det säkert inte skulle vara så farligt.
Jag hade fel.
Smärtan som genomborrade min kropp när sköterskan satte kanylen (för övrigt 3mm i diameter), var obeskrivlig. Jag fick en panikångestattack av den sanslösa smärtan. Funderade på att börja lipa. Sen tänkte jag på att jag var Chucks dotter. Chuck gråter inte, alltså inte heller hans dotter.
Fick 90 spänn för besväret, vilket i och för sig räddade min ekonomi tillfälligt.
Hur ska jag klara 3 veckors väntan på nästa lön?

Hittade en klockren bild av mig och Lollo från Ållympiaden. Det var nog första gången klassen kom på att jag faktiskt var rätt så rolig. I alla fall på fest.
Fest imorn!
Ha det najs!

Leedig!

Nu är nätterna avklarade och jag kan se fram emot en hel veckas ledighet. Känns bra. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, bara...
Hur är det med allihopa? Hur mår alla mina vänner? Det var längesen jag hörde något ifrån er nu.

Varför skriver lallot "Tennis" till mig?

Vill man läsa klassisk sång på folkhögskola?

Varför räcker aldrig pengarna längre än två veckor?

Varför hoppar alla från Västerbron?

ÅÅh, vad jag älskar Ane Brun...

2 nätter kvar

Håller på att avklara mina första 5 nätter för hösten. När de är avklarade är jag ledig i en vecka innan det är dags igen. Då är det fest!
First thing's first. Idag efter jag har sovit ska jag till frissan igen för att fixa så hela håret har samma färg, ser lite ut som en tvättbjörn för tillfället.
Det känns bra med extrajobb iaf, de ringde idag och sa att träningsskolan hade önskat mig som vikarie idag och imorn. Tyvärr kunde jag inte eftersom jag (se rubrik), är upptagen.
Funderar på att följa Toras exempel någon dag snart och bege mig till simhallen för att ta några längder. Inte för att powerträna, utan mer för att jag ska lära mig simma någon gång...kanske är på tiden.
Ser fram emot Sebbes fest på fredag och Evves nästföljande helg.

Paradise Hotel-repriserna är farligt fängslande när man i princip är fast vid tv:n på jobbet kl. 06.15-08.10 på morgonen.
Shit vilken manwhore Patrick är alltså, unbelievable! Och, Greg..bli en man någon gång!
Ja allesammans, jag är en nörd, men prowd of it!

RSS 2.0