"Men lilla gubben, hur är det fatt?"

Det var väl själva faen vad alla är på matfestivalen.
Själv jobbar jag nätter nu och kan inte alls ta mig tid att gå ut.
Det är inte rättvist för jag är så partysugen att jag krakelerar. Jag går runt och nynnar markus krunegård låtar hela tiden. Jag drömmer om drinkar och dunkande dansgolv.

Jag pratade med Albin idag. Han trivdes i Ransäter. Det kändes skönt att höra, funderar på att söka dit, jag med.

Jag träffade Lasseboy idag. Jag blev alldeles varm inombords. Gud, vad fjantig jag är.

Jag behöver en helg uppslukad av fest. Man kanske skulle ta sig ner till Lund snart för ett totalt genomförande av detta problem.


Ikea

Idag har jag fortföljt min plan om att tappa daller från kärlekshandtagena. Det gick bra, fast jag har varit hungrig hela dagen.
Åkte in till Falköping för att lämna intyg på extrajobbet om att jag inte är pedofil (om de bara visste..haha), sedan tog jag och golfen oss till parkgatan där jag skulle möta Tora för lite shopping i Jönköping. Det blev som tur var bara nödvändigheter på IKEA. Så nu  har jag äntligen ramat in mina Simon & Garfunkel/ Cat Stevens-tidningsurklipp från tidiga 1970-talet. Jiihoo!
Medan jag gick där inne i det stoora varuhuset ringde det från extrajobbet och de undrade om jag kunde jobba redan imorn! Jiippii! Pengar!
Det känns lite grand som om jag svävar på små moln för tillfället. Och nej, jag har inte rökt på, det är Maj som ska till Holland.
Känner att det suger i min Maja-tarm. Måste ta tag i det.

Nu måste jag sova, jobbar 16,5 timmar imorn.

Kräm

Tjapp!

Är tacksam för alla kommentarer! Det känns mycket bättre efter alla värmande ord, (även om marcus tyckte jag var asful på "före"-kortet..) Jaja..
Har idag börjat mitt nya liv. Jag hatar att säga så för min mamma gör det minst en gång i veckan utan att någon av oss övriga i familjen vet vad hon ska ändra på i sitt nuvarande liv. There is no action, ever, liksom.
Jag ska börja träna, kan inte med att gå omkring med den nuvarande pluffsmagen. Ja, folks (som Lasseboy skulle sagt), det har tillkommit en liten kula. Och nej, jag är inte gravid. 
Det började med gröt till frukost. Otroligt underskattad mat. Cyklade på motionscykeln hemma i 45 min, 45 jobbiga minuter, svettades som en gris men var otroligt stolt över mig själv. Nog om det, för det är inte kul för någon att läsa om..

Nu är det bestämt att jag ska på Markus Krunegård i oktober! Är överlycklig.
Tack, Marcus för att du flyttade.

Är osäker angående Italientrippen. Ytterligare information har fått mig på andra och egentligen ursprungliga tankar.

5:e September är det fest i Skövde, Tora. Shit det kommer inte gå bra, jag är redan party.

Have it!

Nytt hååår!

Hello earthlings.
Idag vågade jag göra det. ( Det är nu alla killars fördomar om oss tjejer blir verklighet).
Jag vågade klippa och färga håret.
Känner mig lite osäker på det så jag behöver lite pepp..

Före:



Efter:


Okej, jag vet att bilderna inte är de bästa..men visst blev det helt okej?...Ser jag inte lite mer vuxen ut?

Sångsällskapet med Stina Borén imorn. Ser fram emot det!

Paaarty, Paarty!

Svinpartysugen. På en sketen måndag. Vad gör man åt det?
Puh...
Har fått ännu fler svar på min ansökan..jösses, kan inte folk läsa? När jag skriver att jag kan börja första januari är det ändå puckon som frågar om jag kan komma nästa vecka...

Imorn händer det. Jag återgår till mitt mörka svall igen. Funderar på att även lägga an med en liten halvlång snedlugg. Vad tror ni?
Börjar bli lite party på min Jessica-helg med. Jag vet att det är över en månad kvar, men man måste ha något att se fram emot.
Någon som vet om man kan boka Markus Krunegård biljetter till konserten i Lund? Det funkar inte för mig...

Det känns som om att jag flera gånger har tänkt skriva om något här, men minns det bara inte.

På fredag börjar jag mitt nattarbete hos J med Elin. Ser verkligen fram emot det. Hon är en härlig prick. Vette fasen hur jag ska hålla mig vaken bara. Jag får börja brodera. Tora stickar ju.

Tora förresten, har kärleksbekymmer. Usch. Fast det är väl bättre än ingen kärlek alls, antar jag. Suck. Det är liksom bara trevligt att ha någon speciell som man går runt och tänker på lite grand. Och som tänker lite grand på mig.
Annars kan man döva ensamheten med Timo och Sweet Marie, det är en riktig hatlåt. Hihi.

Imorn blir det som sagt frissfix, pengaslösande med Tora och fika med moster, morbror och kusiner.

See yah!

Gravity, is working against me.

Fick veta idag att Björse läser min blogg! jag blev glad på något sätt, men samtidigt insåg jag att jag måste tänka över vad jag egentligen skriver för något...jag lade ut min profil igår kväll på au pair world och har redan fått massa bra svar. Hur gjorde du när du valde, Jessica?
Måste fläta syrrans hår nu, men hör av mig mer imorn. På tisdag blir jag förresten brunhårig. Tack alla som läser bloggen, tack tora som kom på matchen idag, tack björse för adressen, tack maja och ellen som blivit sena men underbara nyfunna vänner. ha det bäst, klad hest.
Har förresten bestämt mig för att sluta spela fotboll.

Känns jäkligt tacksamt att blogga när ingen läser..Hrrmmm!

Har varit i NIce, det var mestadels bra. Jag är nöjd med resan.
ååhh..känner att jag inte riktigt orkar. Är det okej att blogga när man inte är in the mood?
Nu ska jag söka familj i Italien. Wish me luck!
kraam

Idag händer det

Emil flyttar. Vet inte riktigt hur jag ska handskas med situationen.
Kan det vara annat än jobbigt?
Ska det vara annat än jobbigt?
Är det en bra sak att det är jobbigt?
Jag vet ingenting längre.

Maratonrock idag.
Jag hade laddat för ett sjuhelsikes party!
Sen ringer min tränare och vill att jag och min trasiga fot är med och spelar match imorn.
Fan! Jag behöver ju tröstdricka ikväll. Emil flyttar idag...

Framtiden skrämmer mig

Idag har jag jobbat. 12 timmar blev det.
Mycket mer än så har jag inte att berätta.
Kan i och för sig berätta om de tankar jag har för tillfället.
Igår fick jag panik och ville inte lämna Sverige så det slutade med att jag spenderade kvällen och natten med att planera vart, vad, hur och när jag skulle börja plugga. Det jag kom fram till var lite diffust men-Lund eller Uppsala. Någonting inom vården eller språk, sjuksköterska eller farmaceut eller italienskalärare. Eller sjuksköterska i italien. Eller någonting helt annat. Eller kanske skulle man söka folkis uppe hos Emil. Eller kanske söka jobb där...Eller så åker jag till Uppsala, skaffar rum i korridor och klarar mig helt själv. Lär känna nya människor, nya platser. Ensam. Har aldrig gjort det förut.
Varför ska det vara så svårt?

Grattis Tora förresten till dejten, hoppas den var trevlig.

                                                               
Sverige?                         Italien?                                                  Lund?                                      Uppsala?

Förlåt Jessica!

Jag känner mig helt kass. Jag har verkligen misskött mitt uppdrag. Flåt. Jag ska bättra mig, jag lovar.
Detta har hänt:
Jag gjorde mig av med 240n i söndags morse till någon volvo-raggare (inga fördomar). I måndags förmiddag köpte jag en ny bil, en gubblå golf, otroligt söt! I tisdags gick jag upp tidigt, tidigt och åkte till biltema i skövde för att köpa delar till min nya bil. Det blev dyrt. Senare åkte jag till staden för att träffa Ellen. Det var mysigt, kul att träffas innan hon flyttar, fast vi ses ju på lördag!?
 Efter visiten hos Ellen åkte jag till min far Johan i metropolen vartofta och visade upp bilen. Han tyckte den var fin. Det kändes skönt, han är ju liksom den som kan.

Jag åkte vidare till Emil för lite mys innan han också flyttar på lördag. Vi hade jättetrevligt, delikat middag med hans föräldrar, prat om framtiden, filmmys i soffan. Jessica, du kommer bli stolt, vi såg Bad Taste, Peter Jackson-filmen, du vet. Det bara sprutar hjärna och Aliens överallt, hysteriskt roligt...
Vi tog ett ledsamt farväl och jag åkte ensam hem i min lilla golf. 
Behöver verkligen något osorgligt till helgen,
Who's with me?!

Någon har gjort mig lycklig

Gårdagen  var en av de mest bisarra dagarna i mitt liv. I'll tell you:
Det började med jobb i 12 timmar med E. Gick helt okej förutom det faktum att jag missat att sova kvällen innan för att jag var för lat. Dagen gick iaf och det blev kväll och dags för ett nyktert 30+ plantis-besök med Sofie och Tora i samband med Souled Out's förmodade sista spelning. Förfesten som jag trodde skulle vara på Parkgatan var istället hemma hos Perra. Detta var bara roligt, men bisarrt. Vi lämnade Perra och åkte till Tora och sedan vidare till Parkgatan. Nu var det förfest med diverse misslyckade inringningsragg av tex Anders och Emanuel. Vi gick glada i hågen (Tora och Sofie smått berusade, jag spik nykter pga 12 timmars jobb nästföljande dag) till plantis kl.22.55 för att hinna komma in gratis. Vi hann inte, vi var en timme sena så vi betalade för att gå in på 30+. När vi kom in hade bandet inte börjat spela så vi gick hem igen. Efter ytterligare fest gick vi tillbaka och nu var bandet redo. Träffade många gamla och nya vänner..på 30+?..bisarrt! Bandet spelade och var svinbra som vanligt. Det tog slut och jag åkte inte hem trots att jag lovat mig själv sömn. Istället blev det spontan efterfest hemma hos en lycklig Herman. Halva bandet fäljde med samt en vakt, två norrlänningar och även senare en storebror Tenenbaum med kompis Mattias. Bisarr men underbar blandning. Jag hade bestämt att bara gå in och vara social en liten stund och sedan dra mig hemåt. Jag drog mig aldrig hemåt utan tog beslutet vid 03.00 att börja dricka. Pedro (vakten), Mattias, Emil och jag sjöng team america och doktor kosmos låtar. Senare kommer storebror Tenenbaum med diverse skamliga förslag. Ja, förslag i plural, utan hejd. Jag hade någon annan i åtanke och tackade därför vänligt men bestämt nej till inbjudningarna.
Klockan blir 04 någonting och jag börjar få panik inför min stundande 12-timmars arbetsdag 5 timmar bort. Jag dricker mer och blir stundom tilldelad ett rum på hermans övervåning. Själv ligger han på yttertrappan i soluppgången och mår allmänt dåligt. Efter natten var jag glad att jag tackat nej till Mr. Tenenbaum.  Himlen gav mig ett smakprov på något jag sträckt mig efter i snart fyra år. Varför måste himlen nu växa sig så hög att jag snart inte når igen?

Bögfetto

-Ska du ha mobbning, din j-j-jävel? Jag ska mobba skiten ur dig, bögfetto!
Så glad är jag idag.

Känslor

Idag var jag på blodcentralen. Jag var inte ett dugg nervös innan, konstigt nog, jag brukar bli vettskrämd av att göra sådana vuxna grejor. De var iaf urgulliga mot mig och sa att jag hade perfekt blod (de säger säkert så till alla, men ändå).
Funderar på att bli en sådan urgullig blodtant själv. Undrar vart man hittar den utbildningen?..

Åkte hem och gjorde mitt bästa för att försöka sjunga med liknande intensitet och känslosamhet som Ane Brun gör på skivan. Det gick inget bra alls.

Tänkte tillbaka på gamla tider, bra tider. Det kändes inte bra alls heller.

Var tvungen att ställa in min dejt med Frank med, på grund av min biljävel som bara väljer att dö ibland medan man kör den. Kändes inte bra någonstans.

Fick ett sms av Sofie där hon berättade att hon och Erik legat med 40 graders feber båda två den helgen de flyttade ihop och bara skulle spendera med gos och mys. Kändes inte bra, stackars dom.

Han har inte ringt idag..han ringde iofs igår, men det känns inte helt bra ändå...

Men! Ikväll fick jag ett mejl av en vuxen bekant som förut var "ingift" kusin, där han berättade att familjen saknade mig och tyckte det var synd att det tog slut med den riktiga kusinen. Han bjöd till och med in mig att bo hos dem i Lund för att bara komma och hälsa på. Jag blev så glad att jag lipade. Och ledsen för att jag inte längre kommer träffa denna underbara familj varje jul, påsk, bröllop och andra spontana visiter.
Fast det är bäst såhär. Man ska må bra i ett förhållande, det är väl själva tanken med det?

Maratonrock snart. Ska folket gå?
Matfestivalen sen, kommer folk då med?


Vilken gårdag!

Vi gjorde det!
Jag och Maja mättade vårt och våra bekantas sociala hunger och hann med alla tre festerna på samma kväll!
Update:
Jag kom igår till en något trött men peppad Maja utanför Stenstorp, mös med monsterkatten, gjorde fiskbensfläta...på den vägen var det. Vi tog oss till Stenstorps tågstation, och vidare till skövde. I skövde tog vi oss till Gustavs lägenhet (Åsa vet hur den ser ut ;)...)där var det party med Frey. Åhh, Frey, alltid lika trevligt att träffa den mannen. Hann få en gin & tonic av Gustav innan vi drog oss tillbaka mot tågstationen igen för färd mot Falköping. I Falköping hämtade Wicksell oss och skjutsade oss till Andersson där det skulle vara mexikofest. Det var ingen mexikofest utan mer grabbhäng, så därifrån tog vi oss tack vare snälla Wicksell återigen till Frank. Där var det party så det stod härliga till. Träffade många roliga människor och hade allmänt trevligt. Hängde med Marcus och Hampus till plantis för att hinna komma in gratis. Kom in gratis och mådde bara bra resten av kvällen. Träffade jättemånga bekanta, som alla var på gott humör.
En perfekt kväll!
Det gjorde ingenting att mitt planerade slumpvis valda strul uteblev.
Så trevligt var det.
Tack alla för igår!
Nu följer lite bilder...

Fest ikväll!

hej allesammans!
Ikväll är det fest(er). Jag är sjukt party, och det vet ju ni som känner mig att det brukar vara en alldeles speciell upplevelse. Det bästa med det hela är att jag funnit någon med liknande ambitioner som mina-att hinna med alla tre festerna på samma kväll, att hoppa mellan städer för att få det absolut mesta ut ur kvällen. Maja, my knight in shining armour. Alkoholen kommer, kommer, alkoholen kommer nu!
Lätt att det blir förfest med Doktor Kosmos!

Nu och 5 dagar framöver kommer jag spendera i ledighet. Det känns otroligt bra, måste jag säga..det gör att man orkar lite till...och lite till..och lite till..

Häromdagen hade jag en total get-back-on-track med Tora. Vi åt pizza i Floby och hon tyckte den var god!(?)..yeah!
Sedan åkte vi till stan, råkade gå till vita på sista readagen och råkade spendera lönen som vi skulle spara till Nice.
Nice, ja, just nu 30-35 grader varmt, det är för varmt för att göra någonting alls mitt under dagen.
Jag vill åka nu! 

Jessica. Snart kommer jag. Vi kommer ha den bästa helgen någonsin! Vi tänker på dig.

För alla er jag träffar ikväll-se upp, och för er jag träffar någon annan gång, I Love You!!!

Peace out

RSS 2.0