Dylan igår

Finns det någon som har en bot mot konstant trötthet, slöhet, ovilja, seghet, motivationsbrist och dåsighet? Jag skulle verkligen behöva något som gör att man kan vara pigg någon gång under en dag..

Mina fötter hatar mig för att jag inte fixat en ny cykel.

Jag och Nina har bestämt att vi ska dra och vandra i sydamerika nästa år och vara borta minst 3 månader. Det kommer bli helt underbart.

Idag fick jag ett infall att klippa av allt hår. Alltså allt och se ut ungefär som Robyn (fast mörkhårig)..Jag kommer inte våga men det var en kul tanke.

Jo. beachfest i fredags. Lyckad kväll. Otroligt kul med en sådan organiserad och rekvisiterad tillställning.
Jag och tjejorna hittade solariet och blev kvar där en stund

Vi laddar upp med det konstnärliga (och svindyra!!) röda vinet
Dylan igår var bra. Väldigt bra. Det jag såg.

Vi fortsatte efter konserten till Debaser och hamnade till sist på Dacke hemma i Lund

Där väntade Ester och Toffe som underhöll en väldigt överförfriskad Calle

Nu måste jag sova för jag ska spendera hela dagen imorgon på UB.

Salem på fredag!

Christiania i mitt hjärta

Igår var vi i Christiania. Hektiskt, tidspressat men alldeles underbart. Vi ska dit snart igen.

Jag kom med i spexet för dom som missat det, så jag ska bli tilldelad en roll nästa helg. Spännande!

Ikväll är det beachfest. Kallt men underbart.

5000 tillbaka på skatten.

Hawaii blir nog utbytt mot vandring i sydamerika med Nina nästa år.

Jag hatar härmed alla tågkonduktörer.

Bob Dylan imorn i Malmö med tjejorna. Det blir grejt.

Borde plugga idag men orkar inte någonstans.

Jag tänker lyssna på Doktor Kosmos hela dagen för det gör mig glad.

Försöker lära mig gå i mina nyinskaffade 11 cm klackar.

Nä, nu ska strandshortsen på!

Tisdag 20:09

Jag måste uppdatera oftare...

Var Glad-spexet tog slut i fredags, det blev en hejdundrande fest med blandade känslor. Visst var det skönt att det tog slut, fast det var sorgligt och vi slogs alla av en tanke av tomhet och en undran om vad vi nu skulle fylla ut all vår lediga tid med.

Jag åkte hem från festen lördag morgon 05.34, lade mig vid 6, gick upp halv 11 för att äta lunch med Andreas och Lisa. Det var underbart trevligt och efterlängtat. Åkte hem, tyckte lite synd om mig själv och laddade om för en kväll med Theresia och Fanny med inledande korridorsfest och sedan liveband på sydskånskan.
Jag åkte dit, festade en stund men dog nästan av utmattning så jag var hemma vid 24-snåret och sov. Länge.

I söndags hade jag pluggdag.

Igår började dagen pissigt eftersom jag vaknade med förkylning, snoozade lite för länge, hoppade ut genom dörren, hoppade upp på cykeln, fast cykeln ville inte cykla. Den hade bestämt sig för att gå sönder så jag fick gå till skolan. Jag var inte jätteledsen eftersom det innebar att jag missade en halvtimme av respirationsföreläsningen.
Dagens fortsatte med plugg och träning med Theresia.

Idag har jag läst en jävla massa i världens sämst utformade bok om människokroppen. Jag förråddes av det vackra yttret. Men jag är ganska nöjd.
När jag kom hem från skolan kollade jag skatteverkets hemsida och jag kommer tydligen få tillbaka typ 4000 på skatten. Dessutom får jag göra avdrag på resor till jobbet så det blir en välkomnad inkomst till midsommar.

Hade fått ett mail från spexet där det stod att jag kom in! Wohoo, jag ska stå på scen! Ni måste komma på premiären..ska ta reda på när den är. Det kommer bli tufft framöver med kominationen av skolan och ytterligare ett spex, men det går om man bara vill. Jag får lägga ner träningen en månad.

Igår fick jag världens snilleblixt- Jag ska åka till Hawaii! Kollade vad det kostade, och flygresan låg på 9000, sen finns det härbärgen för 210 kr/natt. Man kommer undan med 20 000 kr på en tre veckors semester. På Hawaii! Nu söker jag resesällskap. Vem som helst, det blir guld!

Det var nog allt. Imorn ska jag och Theresia och Sara sitta på UB och plugga hela dagen, sen ska jag och Theresia träna för att uppfölja med tjejkväll då Theresia ska få håret klippt. Jag borde packa.
Ses!

Okej...

..jag är trött, har precis kommit hem från fest på Alnarp med prins Carl-Philip (ja, han var där på riktigt! och Fy fan vad snygg han är). Jag har väldigt dåligt med tid för tilfället men beklagar detta. Spexet har nämligen föreställningsvecka och jag har haft annat för mig också. Igår tex var jag på Kristianstadsspääxets provspelning och det gick ganska bra, dom skulle höra av sig i slutet av veckan om hur det gick..

Jo, jag träffade Salem igår! Jag lägger upp en bild:


Salem var nog trevligast i hela världen.Vi fick en liten pratstund och kom tillsammans överens om att vi skulle göra konserten i AF-borgen minnesvärd.

Jo! Idag fick vi tillbaka vår första tenta och jag klarade den! Wohoo!

Nu ser jag verkligen fram emot en fredag av sovmorgon, plugg och till slut spexavslutning. Det ska bli sorgligt, men kul med avslutningsfest.

Ha det underbart allihopa!
(snart kommer bilder från ikväll, fast utan prinsen då jag tyckte att han kunde få vara ifred)
Sov gott!

Astronaut

Astronaut är namnet på Salem Al Fakirs nya skiva som släpps på onsdag. Jag och Sara ska till Malmö då för att få den signerat av underverket själv! Sen ska vi även på hans konsert i AF-borgen här i Lund den 3 april. Jag är redan kär och han har bara släppt fyra låtar. Snodde med mig en Salem-plansch från borgen när jag var där förut och hjälpte till med spexet.

Spexet, ja. Vi har premiär nästa vecka så det är mycket att stå i. Imorgon är det respektivefest och jag tar med mig Theresia (the one and only) samt hennes kompis som hälsar på. 142 anmälda. Kan nog bli en bra fest.

Nu när jag kom hem från spexet hade jag fått ett mail från Spääxet-Krischansta Nations spex. Dom ville att jag skulle komma och provspela till deras spex. Så det blir nog så.

Krischan har förresten tjänstemannafest på lördag, tema Las Vegas. Jag ska dit tillsammans med min nyfunna danska vän Marie Louise.

Jag borde egentligen sova nu eftersom jag har bestämt med Sara att jag ska vara hos henne kl.8 imorn för sconesfrukost och Live Aid-maraton.

Ellen och Kleva: Jag är hemskt ledsen och förstörd över att jag inte kan komma på era supermysiga tillställningar i helgen. Ellen, vi får ta igen det när du kommer på visit. Jag bjuder på en öl eller två.

Efterlysning!!
Någon som är sugen på Mando Diao i Lund den 23 april?
                        Någon som dessutom är sugen på Jackson Browne i Stockholm 4 maj (min födelsedag) eller 5 maj
                        i Köpenhamn? Let me know..

Det är ganska enkelt

Efter Kålles på Göteborgs nation luktar Sandra spanjor och Theresia luktar läkare. Ingen direkt överraskning.
Internt ja, men ack så roligt!

En gaalen helg!

Fredagen spenderades som sagt med spexarna, lördagen på Dackegården, och söndagen på Rusta och Ö&B.

Bilder!


Ja, fest var de som sagt..Det är förresten Nina jag skymmer där i mitten.

Idag drog jag och Sara till Malmö på eftermiddagen, och självklart hittade jag en kjol som blir fin på Kålles på Göteborgs Nation på torsdag. Ja, ni läste rätt. Sandra ska på knoddparty på Göteborgs. Då är det bäst att vara snygg.

RSS 2.0