Nä, nu lägger jag ner det här

Om ni är nyfikna på vad jag gör får ni höra av er. Typ ringa. Typ facebook.

Det finns en del bra saker med Nyhetsmorgon

En sak är att ibland har de ganska bra artister som spelar där. Häromdagen spelade Local Natives från LA. De är ganska asbra. En annan sak är att när han Anders är med (han från göteborg som är lite korkad) så blir allting väldigt mycket roligare. I början störde jag mig ganska mycket på honom men nu har jag insett att han är väldigt rolig i sin egenhet och i sin brist på snabba kopplingar mellan synapser.

Det är inte roligt att vara sjuk. Inte alls faktiskt. Fick calici och mådde skit hela söndagen. Blev bättre igår och trodde att jag skulle få jobba idag eftersom jag mådde hur fint som helst. Det fick jag inte. Därför har jag fyllt min dag av tråkiga saker. Det är jobbigt att inte få göra saker när man vill.

Idag hann jag visserligen med att köpa biljetter till John Mayer. Han spelar i köpenhamn den 30:e maj. Det blev en för tidig födelsedagspresent till mig själv.

Imorn ska jag iaf få komma tillbaka till sjukhuset och sen på torsdag ska jag gå intro på det nya jobbet. Från 07.30-20.30. Det är ganska länge. Men det klarar jag. Jag är ju trots allt ledig på fredag.

Jag vill lära mig mer saker. Mer kulturella saker. Jag vet inte riktigt vad det är jag vill lära mig men jag känner mig ofullständig och liksom lite törstig på kunskap. Jag gillar känslan men jag kan inte riktigt komma underfund med vad jag ska göra med den. Kanske borde läsa Andreas bok. Kanske borde köpa böcker om konst. Eller om språk. Ååh..det är svårt.

RSS 2.0